• custom-made-screw-elevaror
  • mingda-machinery
  • ractory-price-direct-sales

About Us

Gaomi Mingda machinery CO., LTD. dumunung ing Gaomi, provinsi Shandong, ing tanah asalé saka Nobel Bebungah menang guru Mo Yan. Agul-agul spiral dadi diprodhuksi dening mesin nduweni kaluwihan saka lumahing Gamelan, ora prakaryan ngelas, atose dhuwur, resistance abrasion apik, ngaturaken Gamelan lan ngurangi tingkat karusakan materi. Dadi spiral agul-agul karo diameteripun njaba saka 40-800 mm, diameteripun utama saka 8-400 mm, kekandelan piring saka 2-30 mm, materi agul-agul punika petroleum lan stainless steel saka macem-macem specifications. arah rotasi bisa ngiwa utawa nengen, dawa Unlimited lan liyane specifications saka agul-agul meneng lan meneng auger gagang. Produk iki bisa digunakake digunakake ing mesin panen, mesin cereals Processing, mesin engineering, mesin kimia, peralatan perawatan endhot, mining transportasi materi machinery.

Contact Us

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
WhatsApp Online Chat !