Hoist 02 factory and suppliers | Gaomi Mingda

kerekan 02

Short Description:

Kita bisa Pabrik agul-agul spiral lan dadi diameteripun njaba saka 40-800 mm, diameteripun utama saka 8-400 mm lan kekandelan saka 2-30 mm. Materi agul-agul iku karbon baja manganese lan stainless steel. arah rotasi bisa kiwa lan tengen, dawane saka macem-macem specifications péso spiral lan auger gagang. Produk iki bisa digunakake digunakake ing mesin tetanèn panen, mesin gandum Processing, mesin construction, mesin engineering, mesin kimia, perawatan endhot ...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Kita bisa Pabrik agul-agul spiral lan dadi diameteripun njaba saka 40-800 mm, diameteripun utama saka 8-400 mm lan kekandelan saka 2-30 mm. Materi agul-agul iku karbon baja manganese lan stainless steel. arah rotasi bisa kiwa lan tengen, dawane saka macem-macem specifications péso spiral lan auger gagang. Produk iki bisa digunakake digunakake ing mesin tetanèn panen, mesin gandum Processing, mesin construction, mesin engineering, mesin kimia, peralatan perawatan endhot, mesin mining, wêdakakêna machinery ngebur, granular, transportasi materi massive.
    Produksi bisa selaras miturut drawing customer lan sampel: diameteripun utama luwih dhuwur utawa padha kanggo 8mm, ing diameteripun njaba kurang saka utawa witjaksono kanggo 800mm, kekandelan punika 3mm-20mm, sembarang dawa, sembarang meneng arah pitch.Rotating saka kiwa lan tengen bisa dadi beda specifications péso
    Miturut spesifikasi agul-agul, ana telung Manufaktur pangolahan:
    1. dadi kadhemen jinis rolling, kang ditrapake kanggo kekandelan saka diameteripun 3-5mm lan utama luwih saka 20mm lan diameteripun njaba saka kurang saka 800mm.
    2. nduwurke tumpukan jinis dadi, ditrapake kanggo kekandelan saka 3-20mm, diameteripun internal 8mm utawa liyane, lan diameter njaba saka 200mm utawa kurang.
    3. Stamping jinis extension, ditrapake kanggo kabeh model, nanging jamur khusus bakal digawe.

    Kita bisa Pabrik agul-agul spiral lan dadi diameteripun njaba saka 40-800 mm, diameteripun utama saka 8-400 mm lan kekandelan saka 2-30 mm. Materi agul-agul iku karbon baja manganese lan stainless steel. arah rotasi bisa kiwa lan tengen, dawane saka macem-macem specifications péso spiral lan auger gagang. Produk iki bisa digunakake digunakake ing mesin tetanèn panen, mesin gandum Processing, mesin construction, mesin engineering, mesin kimia, peralatan perawatan endhot, mesin mining, wêdakakêna machinery ngebur, granular, transportasi materi massive.

    Produksi bisa selaras miturut drawing customer lan sampel: diameteripun utama luwih dhuwur utawa padha kanggo 8mm, ing diameteripun njaba kurang saka utawa witjaksono kanggo 800mm, kekandelan punika 3mm-20mm, sembarang dawa, sembarang meneng arah pitch.Rotating saka kiwa lan tengen bisa dadi beda specifications péso

    Miturut spesifikasi agul-agul, ana telung Manufaktur pangolahan:

    1. dadi kadhemen jinis rolling, kang ditrapake kanggo kekandelan saka diameteripun 3-5mm lan utama luwih saka 20mm lan diameteripun njaba saka kurang saka 800mm.

    2. nduwurke tumpukan jinis dadi, ditrapake kanggo kekandelan saka 3-20mm, diameteripun internal 8mm utawa liyane, lan diameter njaba saka 200mm utawa kurang.

    3. Stamping jinis extension, ditrapake kanggo kabeh model, nanging jamur khusus bakal digawe.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !