Klasifikasi meneng conveyor

(1) vertikal meneng conveyor

Kacepetan puteran saka meneng saka conveyor meneng vertikal sing luwih dhuwur tinimbang sing saka conveyor meneng biasa. Ing tumindak pasukan centrifugal, gesekan kui antarane materi lan pager. gesekan iki ngalangi materi saka puteran bebarengan karo agul-agul spiral lan mantep ing gravitasi materi Mudhun mudhun, mangkono sadhar ngaturaken vertikal kang jumlahe material.This mesin conveyance wis cilik, conveyance dhuwur wis cilik, puteran kacepetan dhuwur, konsumsi energi big.It utamané cocok kanggo ngaturaken powdery lan granular bahan karo fluidity apik, kang utamané dipigunakaké kanggo ngangkat bahan. Ing dhuwur ngangkat iku umume ora luwih saka 8 meter.

dsfe
4530305890e305490529738d96f3220a

(2) horisontal meneng conveyor

Nalika materi menyang telpon ing slot machine, amarga gravitasi materi lan efek lan gesekan antarane slot machine, materi piling munggah ing ngisor ing mesin ora muter karo helix, lan mung ing vane helical puteran mimpin kanggo maju, kaya ora puteran nut bebarengan rotasi meneng kanggo gerakan translational, kanggo entuk tujuan ngaturaken mesin material.The trep kanggo multi-titik loading lan unloading, lan bisa pipis, diudhek utawa digawe adhem bebarengan sak ngaturaken. Sensitif kakehan, gampang plug; materi wis crushing mundhut, struktur conveyor meneng horisontal prasaja, gampang kanggo nginstal, njaga lan troubleshoot.

Cocog kanggo horisontal utawa rada kepekso seragam dadi ngaturaken materi ngeculke, suhu lingkungan digunakake -20 ~ 40 ℃, suhu kanggo ngaturaken materi - 20 ~ 80 ℃ .Kutha kacepetan puteran wis relatif kurang dibandhingake karo conveyor vertikal, utamané dipigunakaké kanggo horisontal utawa transfer karep cilik kanggo bahan, ing kadohan transportasi iku umume ora luwih saka 70 meter.

(3) meneng pipe (roller conveyor) conveyor

Tabung spiral conveyor iku agul-agul spiral dadi gandheng nang Nihan bentuke silinder, Nihan bentuke silinder muter karo agul-agul spiral bebarengan. Amarga pasukan centrifugal lan gesekan, materi ditambahaké muter karo omah lan diangkat, materi wonten ing tumindak gravitasi lan geser bebarengan lumahing spiral, nggawe materi karo rotasi pipe spiral supaya minangka éling sing penting kanggo maju, kaya ora puteran bebarengan rotasi nut meneng kanggo gerakan translational, kanggo entuk tujuan ngaturaken materi.

FSE

konsumsi energi kurang lan biaya kurang pangopènan; Nalika dipakani ing mburi, bisa ngganti menyang syarat dipakani ora rata, lan bisa ngrampungake macem-macem syarat teknologi kayata ngaturaken, aduk lan nyawiji ing time.It padha trep kanggo mbukak lan ngancuraken multi-titik, lan bisa ngirim bahan karo suhu luwih. Cocog kanggo ngaturaken horisontal saka bahan suhu dhuwur; Wis daya adaptasi sing apik kanggo bahan karo suhu dhuwur, sumber material ora rata, anti-ngremekake lan syarat anti-polusi, uga proses mrintahake multi-titik loading lan unloading. Laku wis mbuktekaken iku efektif ing ngangkut clinker semen, watu gamping garing, biji fosfat, wêdakakêna ilmenite, batu bara lan slag.

Ukuran partikel saka materi ditambahaké ing welingan mburi ora bakal luwih saka 1/4 diameteripun saka meneng. Ukuran partikel bahan saka welingan feed penengah ora bakal luwih saka 30mm. Supaya kanggo mesthekake slinder ora gawé ewah-ewahan bentuk, suhu daya kudu kontrol ing 300 ℃. Ing abrasion saka agul-agul lan trough banget serius nalika ngaturaken bahan mentahan.

sdfe

(4) meneng conveyor fleksibel

The meneng mandrel mesin iki fleksibel, dadi baris ngaturaken bisa disusun miturut kurva papan. Miturut ing babagan dawa (dip gedhe) bagean horisontal lan vertikal ing baris tata, asas sawijining apa wis dirancang miturut conveyor meneng biasa utawa vertikal meneng conveyor.

Kanggo transmisi baris perlu arbitrarily disusun miturut kurva papan supaya kahanan transfer bahan; Nalika kakehan materi utawa materi hard sijine menyang Nihan mesin, spiral ing ngawang bebas tanpa swara blocking.The punika small.It utamané dipigunakaké kanggo ngaturaken horisontal lan vertikal bahan ing wektu sing padha. Kacepetan rotasi umume sing dadi luwih saka 1000r / min in vertikal transmisi.


wektu Post: Aug-15-2018
WhatsApp Online Chat !