• custom-made-screw-elevaror
  • mingda-machinery
  • ractory-price-direct-sales

ngeunaan Us

Gaomi Mingda mesin CO., LTD. ieu lokasina di Gaomi, Propinsi Shandong, anu kampung halaman tina Hadiah Nobel unggul guruna Mo Yan. Sabeulah spiral kontinyu dihasilkeun machining boga kaunggulan beungeut rata, henteu weld, teu karasa luhur, résistansi abrasion alus, conveying lemes jeung ngurangan laju karuksakan bahan. Kontinyu spiral agul ku diaméterna luar 40-800 mm, diameter jero 8-400 mm, ketebalan plat tina 2-30 mm, bahan agul penting nyéta karbon baja tur stainless steel rupa spésifikasi. arah rotasi bisa kenca atawa ka katuhu, panjangna taya sarta séjén spésifikasi nu sabeulah screw na screw auger aci. Produk ieu bisa loba dipaké dina mesin Panén, mesin cereals processing, mesin rékayasa, mesin kimia, alat-alat perlakuan sludge, pertambangan angkutan bahan mesin.

kontak Us

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
WhatsApp Online Chat !