Hoist 06 factory and suppliers | Gaomi Mingda

kerekan 06

Pondok Description:

Bisa rancang agul spiral kontinyu nu mibanda diaméter luar 40-800 mm, diameter jero 8-400 mm sarta ketebalan tina 2-30 mm. Bahan sabeulah téh baja karbon, baja mangan na stainless steel. arah rotasi bisa ditinggalkeun jeung katuhu, anu panjangna rupa-rupa spésifikasi of agul spiral jeung auger aci. Produk ieu bisa loba dipaké dina mesin pertanian Panén, mesin processing sisikian, mesin konstruksi, mesin rékayasa, mesin kimia, perlakuan sludge ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Bisa rancang agul spiral kontinyu nu mibanda diaméter luar 40-800 mm, diameter jero 8-400 mm sarta ketebalan tina 2-30 mm. Bahan sabeulah téh baja karbon, baja mangan na stainless steel. arah rotasi bisa ditinggalkeun jeung katuhu, anu panjangna rupa-rupa spésifikasi of agul spiral jeung auger aci. Produk ieu bisa loba dipaké dina mesin pertanian Panén, mesin processing sisikian, mesin konstruksi, mesin rékayasa, mesin kimia, alat-alat perlakuan sludge, mesin pertambangan, bubuk mesin pangeboran, granular, angkutan bahan masif.
    Produksi bisa ngaropéa nurutkeun kana gambar customer jeung sampel: diaméter jero nyaeta gede ti atawa sarua jeung 8mm, diaméter luar téh kurang atawa sarua jeung 800mm, ketebalan nu mangrupa 3mm-20mm, panjangna sagala, sagala screw arah pitch.Rotating tina kenca sareng ka katuhu tiasa spésifikasi béda ti sabeulah éta
    Numutkeun spésifikasi sabeulah, aya tilu prosés manufaktur:
    1. Kontinyu tiis tipe rolling, nu lumaku keur ketebalan tina diaméterna 3-5mm jeung batin leuwih ti 20mm tur diameter luar kirang ti 800mm.
    2. pungkal tipe Kontinyu, lumaku ka ketebalan tina 3-20mm, diameter internal tina 8mm atawa leuwih, sarta diaméter luar 200mm atanapi kirang.
    3. Stamping tipe extension, lumaku ka sadaya model, tapi kapang husus bakal dijieun.

    Bisa rancang agul spiral kontinyu nu mibanda diaméter luar 40-800 mm, diameter jero 8-400 mm sarta ketebalan tina 2-30 mm. Bahan sabeulah téh baja karbon, baja mangan na stainless steel. arah rotasi bisa ditinggalkeun jeung katuhu, anu panjangna rupa-rupa spésifikasi of agul spiral jeung auger aci. Produk ieu bisa loba dipaké dina mesin pertanian Panén, mesin processing sisikian, mesin konstruksi, mesin rékayasa, mesin kimia, alat-alat perlakuan sludge, mesin pertambangan, bubuk mesin pangeboran, granular, angkutan bahan masif.

    Produksi bisa ngaropéa nurutkeun kana gambar customer jeung sampel: diaméter jero nyaeta gede ti atawa sarua jeung 8mm, diaméter luar téh kurang atawa sarua jeung 800mm, ketebalan nu mangrupa 3mm-20mm, panjangna sagala, sagala screw arah pitch.Rotating tina kenca sareng ka katuhu tiasa spésifikasi béda ti sabeulah éta

    Numutkeun spésifikasi sabeulah, aya tilu prosés manufaktur:

    1. Kontinyu tiis tipe rolling, nu lumaku keur ketebalan tina diaméterna 3-5mm jeung batin leuwih ti 20mm tur diameter luar kirang ti 800mm.

    2. pungkal tipe Kontinyu, lumaku ka ketebalan tina 3-20mm, diameter internal tina 8mm atawa leuwih, sarta diaméter luar 200mm atanapi kirang.

    3. Stamping tipe extension, lumaku ka sadaya model, tapi kapang husus bakal dijieun.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !