Klasifikasi screw conveyor

(1) nangtung screw conveyor

Laju puteran tina screw tina conveyor screw nangtung leuwih luhur batan nu ti conveyor screw biasa. Dina peta gaya centrifugal, gesekan dihasilkeun antara bahan jeung dipager nu. gesekan ieu nyegah bahan ti puteran bareng jeung agul spiral jeung overcomes nu gravitasi bahan ragrag ka handap, sahingga merealisasikan conveying nangtung tina kuantitas material.This mesin conveyance geus leutik, conveyance jangkungna geus leutik, puteran speed nyaeta luhur, pamakéan énérgi téh big.It téh hususna cocog pikeun conveying powdery na granular bahan nu mibanda fluidity alus, anu utamana dipaké pikeun ngangkat bahan. Jangkungna ngangkat umumna henteu leuwih ti 8 méter.

dsfe
4530305890e305490529738d96f3220a

(2) horizontal screw conveyor

Lamun bahan kana dibereskeun di mesin slot, alatan nu gravitasi bahan jeung pangaruh na jeung gesekan antara mesin slot, bahan piling up di handap dina mesin teu muterkeun kalawan helix, sarta ngan dina vane hélik puteran disetir ka pindah ka hareup, kawas henteu puteran nut sapanjang rotasi tina screw pikeun gerak translational, pikeun ngahontal tujuan conveying mesin material.The nyaeta merenah pikeun multi-titik loading na unloading, sarta bisa dicampurkeun, diaduk atawa tiis sakaligus mangsa conveying. Peka overload, gampang keur nyolok; bahan geus crushing rugi, struktur conveyor screw horizontal téh basajan, gampang pikeun masang, miara jeung troubleshoot.

Cocog jeung horizontal atawa rada condong seragam kontinyu conveying material leupas, suhu lingkungan gawé téh -20 ~ 40 ℃, suhu pikeun conveying bahan - 20 ~ 80 ℃ .Its speed puteran ieu rélatif low dibandingkeun jeung conveyor nangtung, utamana dipaké pikeun horizontal atawa mindahkeun inclination leutik pikeun bahan, jarak angkutan téh umumna mah leuwih gede ti 70 méter.

(3) screw pipe (roller conveyor) conveyor

Pipah spiral conveyor mangrupakeun agul spiral kontinyu dilas jero cangkang cylindrical, cangkang cylindrical rotates jeung agul spiral babarengan. Alatan gaya centrifugal na gesekan, anu bahan ditambahkeun rotates kalawan perumahan jeung geus diangkat, anu bahan dina peta gravitasi sarta slide sapanjang beungeut spiral, sangkan bahan kalawan rotasi pipe spiral kituna sadar bahan pikeun pindah ka hareup, kawas moal puteran sapanjang rotasi nut screw pikeun gerak translational, pikeun ngahontal tujuan conveying bahan.

fse

pamakéan énérgi lemah sareng ongkos pangropéa low; Nalika nyoco dina tungtungna, éta bisa adaptasi jeung sarat tina dahar henteu rata, sarta bisa ngalengkepan rupa sarat téhnologis kayaning conveying, aduk jeung Pergaulan di time.It sarua geus merenah pikeun muka tur ngabongkar momotanana multi-titik, sarta bisa nepikeun bahan nu mibanda hawa nu leuwih panas. Cocog jeung conveying horizontal bahan suhu luhur; Mibanda adaptability alus pikeun bahan nu mibanda hawa tinggi, suplai bahan henteu rata, anti crushing jeung sarat anti polusi, ogé prosés merlukeun multi-titik loading na unloading. Prakték geus dibuktikeun yén éta téh éféktif dina transporting clinker semén, kapur garing, bijih fosfat, bubuk ilmenite, batu bara jeung slag.

Ukuran partikel tina bahan ditambahkeun di inlet tungtung teu kudu leuwih gede ti 1/4 diaméter screw. Ukuran partikel bahan ti inlet feed panengah teu kudu leuwih gede ti 30mm. Dina urutan pikeun mastikeun silinder nu teu ngahasilkeun deformasi, hawa ngecas kudu dikawasa dina 300 ℃. The abrasion of sabeulah na trough pisan serius nalika conveying bahan baku.

sdfe

(4) screw conveyor fléksibel

The screw mandrel tina mesin ieu fleksibel, jadi garis conveying bisa disusun nurutkeun kurva spasi. Numutkeun proporsi panjang (dip badag) bagian horizontal sarta nangtung dina garis perenah, prinsip na gawe dirancang nurutkeun conveyor screw biasa atawa vertikal screw conveyor.

Pikeun transmisi garis perlu wenang disusun nurutkeun kurva spasi ulah kaayaan transperna bahan; Nalika teuing bahan atawa bahan teuas ditunda kana cangkang mesin, spiral bakal ngambang kalawan bébas tanpa noise blocking.The nyaeta small.It utamana dipaké pikeun conveying horizontal sarta nangtung bahan dina waktos anu sareng. Laju rotasi umumna diperlukeun janten leuwih luhur ti 1000r / mnt di transmisi nangtung.


waktos pos: Aug-15-2018
WhatsApp Online Chat !